06 - 144 04 158

Een mooi groen gazon in uw tuin?

Een goed verzorgd gazon is een prachtig onderdeel van uw tuin. Het is een plek die niet alleen een mooi groen uitzicht geeft, maar ook heeft het een ruimtelijk effect. Het is van belang dat uw gazon goed onderhouden wordt. Anders zal dit het grasveld een een broeiplek voor onkruid en wild gras vormen. 

Verticuteren en maaien

Om ervoor te zorgen dat uw gazon mooi en gezond blijft, is het aan te raden om deze regelmatig te laten maaien. Na verloop van tijd ontstaat er namelijk door gedroogd gras en onkruid een zogenaamde viltlaag. Deze viltlaag is gemakkelijk uit te dunnen door middel van verticuteren. Op deze manier krijgt uw gazon weer de nodige zuurstof waardoor het grasveld voller en groener wordt en beter tegen verschillende weersomstandigheden kan.

Aanleg gazon door Hoveniersbedrijf Cees Klein & Zoon Aanleg gazon door Hoveniersbedrijf Cees Klein & Zoon Blaricum 8 Gazon naarden grondwerk gazon naarden

Meer informatie over gazon onderhoud?

Voor meer informatie of vragen over gazon onderhoud kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen bij Cees Klein & Zoon, het hoveniers- en sierbestratingsbedrijf van 't Gooi.

offerte aanvragen

>>Gazon onderhoud

Wij helpen u graag verder
neem contact op