Maak kennis met Hoveniersbedrijf Cees Klein & Zoon

In dit familiebedrijf hebben Cees en Christian Klein de dagelijkse leiding. Vader en zoon delen een passie voor groen en zijn beide hoveniers met natuurlijk talent.

Cees Klein

Cees Klein HovenierStel me graag aan u voor. Mijn naam is Cees Klein. Heb zoals u hier ziet samen met mijn zoon Christian (Chris) een hoveniersbedrijf. Na het afronden van zijn opleiding is ongeveer 8 jaar geleden Chris erbij gekomen, en zie inmiddels dat het bedrijf daardoor een nieuwe jas aan heeft. Geeft me dagelijks dan ook veel energie, om te zien dat inmiddels een prachtige natuurlijke verandering tot stand is gekomen. Chris houdt zich bezig met de totale tuinveranderingen, zoals het leggen van keramische terrassen, overkappingen, ledverlichting en sproeisystemen. Dus het opnieuw inrichten van de totale buitenruimte. Zelf ben ik me bezig gaan houden met het onderhoud en renovatie van de tuin, waarbij mijn specialisatie ligt in de beplantingen. Een prachtige combinatie dus, waarbij wij uiteraard nauwkeurig samen werken, om zo alles in eigen beheer uit te kunnen voeren. Kijkt u hier rustig rond voor wat ideeën en recente activiteiten. Onze ambitie voor nu en in de toekomst zal steeds zijn om met plezier en trots tuinen aan te leggen en te onderhouden. Daarbij uiteraard rekening houdend met de laatste trends en uw wensen.

 

Christian Klein

                                                                                                   

Na het behalen van mijn opleiding in de groene sector en bij diverse bedrijven te hebben gewerkt ben ik sinds 2009 mede-eigenaar geworden van het hoveniersbedrijf en heb de kans gekregen om mijn passie verder te ontwikkelen. Naast het ondersteunen van mijn vader in het groen, richt ik mij voornamelijk op het renoveren of geheel nieuw aanleggen van tuinen.

Graag wil ik u adviseren en ideeën/oplossingen opdoen wat er allemaal mogelijk is met uw tuin en daarbij een vrijblijvende offerte aanbieden. Uw tuin is mijn uitdaging!

  • Christian Klein, geboren 23 september 1988
  • Hoveniersopleiding afgerond, bij verschillende bedrijven het vak mogen leren en in 2009 mede-eigenaar geworden van hoveniersbedrijf Cees Klein & zn.
  • Passie voor het vak, waardoor geen zee te hoog
  • Creatieve denkwijze en oplossingsgericht
  • Voor elk budget een tuin naar wens
  • Korte communicatieve lijnen
  • Open staan voor kansen en uitdagingen 
  • Complete tuinpakket kunnen aanbieden: van ontwerp, complete tuinaanleg, nazorg en onderhoudscontracten

 

Home Over ons