Onderhoudscontracten

Het hele jaar door zonder omkijken genieten van uw tuin? Wellicht is een onderhoudscontract bij Cees Klein & Zoon dan iets voor u. Dit doen wij zowel bij bedrijfstuinen, VVE en particulieren. Wij nemen uw tuin regelmatig onder handen en maken alles gereed voor het seizoen. Een onderhoudscontract wordt volledig naar uw wensen en eisen opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Tuin onderhoudscontract voor: periodiek onderhoud

Het kan zijn dat u de eenvoudige en snelle klussen in de tuin zelf wilt uitvoeren zoals bijvoorbeeld het maaien van het gazon. Met periodiek tuinonderhoud wordt er van tevoren afgesproken welke klussen u zelf graag wilt uitvoeren en welke werkzaamheden er vervolgens over blijven om door ons te worden uitgevoerd. Op regelmatige basis komen wij vervolgens bij u langs om deze uit te voeren. In de praktijk komt het er vaak op neer dat wij eens in de 6 a 8 weken langs komen tijdens de bloeiseizoenen.

Tuin onderhoudscontract voor: seizoensgebonden onderhoud

De bekende voor- en najaarsbeurten. Als tuineigenaar beleeft u zelf veel plezier aan het tuinieren, maar tijdens de omvangrijke seizoenswisselingen is het toch belangrijk om specialistische hulp te krijgen. Tijdens het winterklaar maken moeten wellicht bomen en planten worden ingepakt en dient het groen in uw tuin op vakkundige manier te worden gesnoeid. In het voorjaar krijgt uw gazon extra aandacht en in de zomer wordt er gekeken naar de vroegbloeiers. Van tevoren worden twee of drie momenten afgesproken wanneer wij ongeveer bij u langs komen.

offerte aanvragen

Home Tuinonderhoud Onderhoudscontracten