Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Cees Klein & Zoon

U wilt een sfeervolle tuin die voldoet aan al uw wensen? Dan bent u bij Cees Klein & Zoon aan het juiste adres! Elke tuin begint met een ontwerp en een plan waarin rekening wordt gehouden met uw eisen en wensen. Uw tuin is tenslotte het verlengstuk van uw woning en waarschijnlijk een van de favoriete plekken om tot rust te komen. Ons doel is dan ook het realiseren van uw droomtuin.

Waar kunnen we u mee helpen?

Sierbestrating

Sierbestrating is zowel sfeervol als functioneel en biedt tal van mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar de juiste tegel voor het aanleggen van een gezellig terras of voor een pad door uw tuin. Wij helpen u graag met uitkiezen!

Meer over sierbestrating

Houten overkapping

Geniet u liever overdekt van uw tuin? Dan is een knusse blokhut of houten overkapping wellicht iets voor u. Ook voor een fietsenstalling of schuur kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer over houten overkapping

Schutting & hekwerk

Voor meer privacy en veiligheid is het verstandig om uw tuin te scheiden van de straat en uw buren. Dit kan bijvoorbeeld met hoge beplanting, maar ook een houten schutting of een vakkundig hekwerk kunnen voor u een oplossing bieden.

meer over schutting & hekwerk

Planten & gazon

Maak uw tuin compleet met uw favoriete planten of een prachtig gazon. Wij adviseren u graag over de gewenste planten en kijken daarnaast ook of deze planten geschikt zijn voor uw tuin. Hierbij houden wij met allerlei factoren rekening, zoals het aantal zonuren of de omliggende beplanting.

meer over planten & gazon

Vlonders & vijvers

Een vijver in de tuin is een echte eyecatcher. Maar voor het zover is, moet de vijver eerst op professionele wijze worden aangelegd. Heeft u liever een natuurlijke vijver of een gemetselde vorm? Geen punt, wij zetten graag voor u de mogelijkheden op een rijtje!

meer over vlonders & vijvers

Tuinverlichting (LED)

Geniet in de avonduren ook van uw droomtuin en geef de tuin extra dimensie met de juiste verlichting. Buitenverlichting heeft een ruimtelijk effect en maakt het mogelijk om speciale plekken te benadrukken en zo de tuin een warme uitstraling te geven.

meer over tuinverlichting

Beregening

Van eenvoudige handmatig bedienbare, tot volledig geautomatiseerde sproeisystemen; beregeningsinstallaties zijn er in diverse vormen en maten. We helpen u dan ook graag met het vinden van de meest geschikte oplossing voor uw tuin en het aanleggen ervan!

meer over beregening

Home Tuinaanleg