Maak het uzelf gemakkelijk met een beregeningssysteem

Ondanks de regelmatige neerslag is het ook in Nederland belangrijk om de planten in uw tuin periodiek water te geven. Wilt u hier geen omkijken naar hebben? Dan is een sproeisystem een ideale oplossing. Wij kunnen voor u een beregeningssysteem aanleggen waar u vrijwel niks van ziet en vorstbestendig is. Door middel van sensoren en tijdschakelaars wordt de tuin alleen op de momenten dat het nodig is beregend. Op deze manier kunt u met een gerust hart op vakantie!

Waar komt het water vandaan?

Het is mogelijk om via een grondboring een ‘waterput’ te graven waardoor grondwater kan worden voor het beregenen van de planten en het gazon. In principe kan een beregeningssysteem ook op de buitenkraan worden aangesloten. De kraan wordt in dat geval ook aangesloten op een tijdschakelaar zodat u niet handmatig de kraan hoeft open te draaien.

Het aanleggen van een beregeningsysteem

Bij de aanleg van de tuin is het handig om al goed na te denken over eventuele sproeisystemen. Het is uiteraard mogelijk om deze achteraf nog te aan te leggen, maar eigenlijk is het zonde om op een later moment de nieuwe tuin wederom open te moeten leggen. Wij denken graag met u mee: voor, tijdens en na de aanleg van uw droomtuin.

Meer informatie over beregening?

Voor meer informatie of vragen over beregening kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen bij Cees Klein & Zoon, het hoveniers- en sierbestratingsbedrijf van 't Gooi.

offerte aanvragen

Home Tuinaanleg Beregening