Geef uw tuin karakter met sierbestrating

Sierbestrating is zowel sfeervol als functioneel en onmisbaar in uw droomtuin. Of u nu op zoek bent naar een tegel voor het aanleggen van een gezellig terras of voor een pad door uw tuin? Bij ons is alles mogelijk! Wij helpen u graag met uitkiezen en het aanleggen van de sierbestrating.

Welke tegel past bij uw tuin?

Het uitkiezen van de juiste tegel kan een lastige klus zijn. Tegenwoordig zijn er verschillende steensoorten, maten en voegtechnieken mogelijk die de keuze niet altijd even gemakkelijk maken. Wij adviseren u daarom graag bij het maken van de juiste keuze en kijken daarbij goed of de gewenste tegel aansluit bij de stijl van de rest van de tuin. Nadat u uw keuze heeft gemaakt voor de tegels of stenen, zorgen wij ervoor dat uw sierbestrating netjes en vakkundig aangelegd wordt.

Bekijk voorbeeldtuinen met sierbestrating door Cees Klein & Zoon

Het aanleggen van sierbestrating kan op veel verschillende manieren door het gebruik van diverse legpatronen en toepassingen. Bekijk hieronder enkele tuinen waarvan wij naast de beplanting ook verantwoordelijk zijn geweest voor de sierbestrating.

Meer informatie over sierbestrating?

Voor meer informatie of vragen over sierbestrating kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen bij Cees Klein & Zoon, het hoveniers- en sierbestratingsbedrijf van 't Gooi.

offerte aanvragen

Home Tuinaanleg Sierbestrating