Geniet ook ’s avonds van uw tuin met de juiste tuinverlichting

Waar de tuinverlichting vroeger diende om 's avonds het tuinpad goed te kunnen vinden, wordt het tegenwoordig meer gebruikt om extra sfeer in de tuin te brengen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde objecten in de tuin te verlichten zoals een indrukwekkende boom of een beeldhouwwerk. Hoe dan ook, het mooi en goed verlichten van een tuin is een vak apart en Cees Klein & Zoon helpt u graag hierbij!

Tuinverlichting verdient aandacht

Bij tuinverlichting geldt hetzelfde als voor de rest van de tuin: het moet een geheel vormen. Het is dus belangrijk om naast het tuinontwerp ook een duidelijk lichtplan te maken met daarin duidelijk aangegeven waar de bekabeling komt. Op deze manier voorkomen we dat we na het aanleggen van de tuin sommige delen overhoop moeten halen.

Kies voor milieuvriendelijke LED tuinverlichting

Uw tuin sfeervol en energiezuinig verlichten? Dit is mogelijk met LED tuinverlichting! Waar LED verlichting voorheen bekend stond om het ietwat kille licht, is dit tegenwoordig niet meer het geval. Ook LED verlichting is dimbaar waardoor de tuin op een warme manier kan worden belicht. Het aanschaffen van LED tuinverlichting is over het algemeen duurder dan halogeen verlichting, maar uiteindelijk verbruikt de LED tuinverlichting minder energie.

Meer informatie over LED tuinverlichting?

Voor meer informatie of vragen over LED tuinverlichting kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen bij Cees Klein & Zoon, het hoveniers- en sierbestratingsbedrijf van 't Gooi.

offerte aanvragen

Home Tuinaanleg Tuinverlichting (LED)