Vakkundig een schutting of hekwerk laten plaatsen

Heerlijk genieten in uw tuin zonder dat de buren naar binnen kunnen gluren? Voor meer privacy en extra veiligheid is het verstandig om uw tuin te scheiden van de straat en uw buren. Dit kan bijvoorbeeld met hoge beplanting, maar ook een houten schutting of een vakkundig hekwerk kunnen voor u een oplossing bieden. Een schutting moet niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij de rest van de tuin. Wij adviseren u graag!

Jarenlang plezier met een houten schutting

Misschien wel de populairste soort tuinafscheiding in Nederland: een houten schutting. Hout biedt namelijk veel mogelijkheden en is zeer geschikt voor het laten groeien van bijvoorbeeld een klimop. Of u nu brede, smalle of gevlochten planken wilt, er is van alles mogelijk wat aansluit bij de stijl van de tuin. Wij gebruiken alleen hout van hoogwaardige kwaliteit zodat u bent verzekerd van jarenlang plezier van uw houten schutting.

Op zoek naar hekwerk?

Heeft u bijvoorbeeld een twee-onder-een-kap woning en wilt u om de voor- en zijkant van uw huis een hekwerk laten plaatsen? Ook dan staat Cees Klein & Zoon voor u klaar! Het meeste hekwerk wordt gemaakt van staal, waardoor het mogelijk is om allerlei vormen in het sierwerk te buigen. Het hekwerk kan dus volledig naar uw wensen op maat worden gemaakt.

Vakkundig plaatsen

De afscheiding is bepalend voor de complete sfeer van uw tuin. Staat een schutting niet helemaal waterpas of komen bepaalde delen na een Hollandse storm los te zitten, dan ziet de tuin er meteen een stuk minder verzorgd uit. Als hovenier weten wij precies met wat voor ondergrond we te maken hebben en hoe we de fundering voor de schutting het beste kunnen plaatsen.

Meer informatie over schutting en hekwerk?

Voor meer informatie of vragen over schutting en hekwerk kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen bij Cees Klein & Zoon, het hoveniers- en sierbestratingsbedrijf van 't Gooi.

offerte aanvragen

Home Tuinaanleg Schutting & hekwerk