Overdekt genieten van uw tuin met een houten overkapping

Geniet u liever overdekt van uw tuin? Dan is een knusse blokhut of houten overkapping wellicht iets voor u. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld elke dag, als de temperatuur het toelaat, buiten eten en genieten van de zomerse avondzon.

Kom volledig tot rust in een houten buitenlounge

Richt de blokhut helemaal naar uw eigen smaak in en creëer een plekje waar u buitenshuis ontspanning kunt vinden. Nodig familie en vrienden uit voor een heerlijke middag op de loungebak of aan een gezellige eettafel voor een zomerse barbecue. We denken graag met u mee!

Houten overkapping voor de fietsen?

Nooit meer een nat zadel, door een houten overkapping over uw fietsen? Ook dit kunnen wij voor u realiseren! Een houten fietsenschuurtje is ideaal om de fietsen gemakkelijk in te parkeren zodat uw tuin netjes en overzichtelijk blijft. Het is uiteraard altijd mogelijk om de zijkanten van de overkapping te beplanten met een klimop of prachtige passiebloem.

Meer informatie over een houten overkapping in de tuin?

Voor meer informatie of vragen over houten overkappingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen bij Cees Klein & Zoon, het hoveniers- en sierbestratingsbedrijf van 't Gooi.

offerte aanvragen

Home Tuinaanleg Houten overkapping