Tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Cees Klein & Zoon

In een goed onderhouden tuin blijven planten en het gazon er op hun best uitzien. Water geven, bemesten en snoeien zijn van essentieel belang om uw tuin mooi en verzorgd te houden. Op deze manier kunt u het meeste genieten van uw tuin. Maar wat als u zelf eigenlijk niet veel tijd hiervoor hebt of wellicht niet beschikt over groene vingers? Ook dan kan Cees Klein & Zoon u helpen! Wij nemen graag het werk voor u uit handen zodat u hier geen omkijken naar heeft en het hele jaar door kunt genieten van uw tuin.

Waar kunnen we u mee helpen?

Bemesting

Uw planten, bomen en gazon hebben niet allemaal dezelfde voeding nodig. De bemesting moet goed worden afgestemd op de voedingsbodem van uw tuin. Wij weten hier gelukkig alles van en gebruiken daarom alleen meststoffen van de beste kwaliteit.

meer over bemesting

Gazon onderhoud

Om uw bestaande gazon er gezond uit te laten zien, is het belangrijk om hier regelmatig de juiste aandacht aan te besteden. Denk hierbij aan maaien, harken, bemesten, sproeien, beluchten, maar ook onkruidbestrijding. Daarnaast ziet een goed afgelijnd gazon er mooier, strakker en afgewerkt uit.

meer over gazon onderhoud

Winterklaar maken

In de winterse maanden heeft uw tuin het minste onderhoud nodig. Toch is het van belang om uw tuin goed en gezond de winter door te laten komen. Wij kunnen uw tuin winterklaar maken door gevoelige planten te beschermen tegen de strenge vorst. Op deze manier ziet u de tuin na de winter opbloeien en kunt u zonder veel moeite van het voorjaar genieten.  

meer over winterklaar maken

Snoeien bomen en hagen

Om de bomen en planten in uw tuin optimaal te laten groeien, is het ook nodig om te snoeien. Op deze manier krijgen planten de nodige ruimte om uit te dijen en is het mogelijk direct in te grijpen bij eventuele ziekten. Als hovenier weten wij gelukkig wanneer elke plant het beste kan worden gesnoeid.

meer over snoeien

Onderhoudscontracten

Het hele jaar door zonder omkijken genieten van uw tuin? Wellicht is een onderhoudscontract bij Cees Klein & Zoon dan iets voor u. Wij nemen uw tuin regelmatig onder handen en maken alles gereed voor het seizoen. Een onderhoudscontract wordt volledig naar uw wensen en eisen opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

meer over onderhoudscontracten

Home Tuinonderhoud