Snoeien van de planten en bomen in uw tuin

Een boom in de tuin kan een echte eyecatcher zijn, mits deze niet al te veel ruimte in beslag neemt omdat de boom te groot is geworden. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk om een boom te snoeien. Niet alleen blijft de boom op deze manier gezond, maar hiermee voorkomt u ook eventuele ziekten. Bij het snoeien van een boom komt meer kijken dan alleen een snoeischaar, het is vakmanschap. In sommige gevallen kan snoeien zelfs een gevaarlijke klus zijn. Wij nemen deze taak dan ook graag voor u uit handen.

Wanneer moet er gesnoeid worden?

De meeste planten en bomen hebben één keer in het jaar een snoeibeurt nodig. In welk seizoen gesnoeid moet worden, verschilt uiteraard per plant. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe elke plant behandeld moet worden en weten wij alle belangrijke kenmerken die nodig zijn bij de voorbereiding van het snoeien. Wij komen met het juiste gereedschap en apparatuur om uw boom onder handen nemen en ruimen het snoeiafval op. Zo heeft u het minste last van en kunt u direct genieten van uw opgeknapte tuin.

Uw haag in een speciale vorm laten snoeien

Heeft u in de tuin een prachtige haag en wilt u deze in een opvallende vorm laten snoeien? Geen punt, wij doen dit graag voor u! Om de juiste vorm te behouden, is het belangrijk om deze regelmatig bij te werken.

Meer informatie over snoeien?

Voor meer informatie of vragen over snoeien kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen bij Cees Klein & Zoon, het hoveniers- en sierbestratingsbedrijf van 't Gooi.

offerte aanvragen

Home Tuinonderhoud Snoeien